Millonario Solera Reserva Especial 15 Years 40° 0.7L
search
  • Millonario Solera Reserva Especial 15 Years 40° 0.7L

Millonario Solera Reserva Especial 15 Years 40° 0.7L

€ 61,00
Inclusief belasting

Millonario 15 Solera

Gerijpt in Solera, is deze Peruaanse rum 15 lange jaren gerijpt. De fles is verpakt in handgeweven stro, dat wordt gebruikt om de beroemde Panama hoeden te maken.

Aantal

Het geheel is rond, zeer glad, elegant en charmant, zonder enige agressiviteit. Zonder meer te ontdekken
Proefnotities

Neus

Een rijke, warme neus gedomineerd door pruimen, karamel en tropisch fruit, met kastanjehoning, een vleugje hazelnoot en kruidnagel.

In de mond

In de mond een zachte aanzet, maar met een zekere frisheid. Overwegend kruidig, herneemt hij alle fruitigheid van de neus, samen met toffee, geflambeerde banaan en een vleugje gekonfijte vijg.

De afdronk

Een lange, zachte afdronk met een aangenaam vleugje kruiden.


De Millonario distilleerderij ligt in het noorden van Peru en werd iets meer dan een eeuw geleden opgericht.

2707
5 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.