search

Shack Rum Honey 40° 0.7L

€ 52,00
Inclusief belasting

Een blended premium rum, geweekt in vers fruit uit Barbados, Guatemala en Trinidad

Aantal
Laatste items in voorraad

Deze Caribische rum heeft minimaal 5 jaar gerijpt wat zorgt voor een rijke en intense basis.

Deze prachtige ontdekking wordt gedurende 3 weken geweekt in plantaardige A-ingrediënten (sinaasappel, bittere sinaasappel, verveine(verbena), kaneel, vanille, kruidnagel, marjolein)in oude sherryvaten om zo de gewenste smaakbalans te bereiken

cocktail.jpg

Shack Rum Honey en Coca-Cola

Ingrediënten
Highballglas
Grote ijsblokjes
ShackRum Honey(50ml)
Coca-Cola (125ml)
Verse limoen
Verse muntblaadjes

Methode
Vul het Highballglas met grote ijsblokjes
Giet 50ml ShackRum Honeyover het ijs en leng aan met 125ml Coca-Cola
Garneer met verse limoen en muntblaadjes

6968
1 Item
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.