search

Gran Chaco 42° 0.7L

€ 48,00
Inclusief belasting

Bio

Gran Chaco is een 100% biologische rum, gedistilleerd in Paraguay en 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten, gefilterd door sinaasappel en kaneelschors.

Niet op voorraad

Paraguay is een uitgestrekt diep bos, rijk aan gevarieerde flora en fauna. Het klimaat is tropisch en ideaal voor het verbouwen van suikerriet. Onze rum is geïnspireerd op Gran Chaco, een regio die het grootste droge bos van Latijns-Amerika herbergt en Bolivia, Argentinië, Brazilië en Paraguay doorkruist. Gran Chaco is een 100% biologische rum die wordt gedistilleerd in Paraguay en 3 jaar gerijpt op Franse eikenhouten vaten die whisky bevatten, wordt het ook gefilterd door biologische sinaasappel en kaneelschors.

DE SMAAK: heerlijk en zijdeachtig, het aromatische assortiment onthult warme en zoete, kruidige tonen van sinaasappels, kaneel en gedroogd fruit. THE AROMA: sterke en delicate neus met mooie tonen van gekarameliseerd en gegrild fruit.
DE KLEUR: een goudkleurige rum met amberkleurige reflecties.
PROEFNOTITIES: Gran Chaco Ron kan het best puur en op kamertemperatuur worden genoten, om de volle kracht van zijn smaken en aroma's volledig te ontketenen, maar is ook een ideale basis voor cocktails.

Fruit, koffie, ijs, dessert, chocolade, ...

Ale Chaco: In een longdrink type glas:
- Volle ijsblokjes
- 5 cl Gran Chaco Ron
- Giet 12 cl premium ginger ale tonic tot de smaak.
- Knijp er een citroenschil over uit en leg op het glas.
- Decoratie met een kaneelstokje.

4666

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.