Domaines Barons de Rothschild Lafite   “Légende”   Bordeaux Rouge 2019  75 cl.
search
  • Domaines Barons de Rothschild Lafite   “Légende”   Bordeaux Rouge 2019  75 cl.

Domaines Barons de Rothschild Lafite “Légende” Bordeaux Rouge 2019 75 cl.

€ 11,90
Inclusief belasting

Geproduceerd door het team van Domaines Barons de Rothschild (Lafite) met dezelfde zorg en passie als voor hun grands crus, bieden de Légende-wijnen de mogelijkheid om de diversiteit aan terroirs en aroma's van Bordeaux-wijnen te ontdekken.

Aantal

LOCATIE VAN DE WIJNGAARDEN Appellation : . Bordeaux Légende rood komt uit de regio Entre-deux-Mers. Terroir : De wijngaarden van Entre-deux-Mers liggen op de hellingen tussen de rivieren de Dordogne en de Garonne, ten zuidoosten van Bordeaux. Dit uitgestrekte gebied biedt een grote verscheidenheid aan terroirs en bodems, variërend van percelen met klei-kalksteen die zeer geschikt zijn voor merlot, tot goed geëxponeerde kiezelhellingen die ideaal zijn voor de wijnstokken.

VINIFICATIEPROCEDURE Deze wijn is gemaakt met behulp van traditionele vinificatiemethoden in temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen vaten. De alcoholische gisting werd gevolgd door een maceratieperiode van 15 dagen bij 28°C, wat resulteerde in een zachte, geleidelijke extractie van kleur en tannines. Deze wijn heeft een subtiele balans tussen fruit en hout.

Smaaknotitie De kleur is schitterend met paarsrode accenten. De neus is zeer expressief, met gulle aroma's van vers fruit (aalbes, framboos) onderstreept door delicate houttonen. In de mond is deze wijn rond en verfijnd, met een vleugje eikenhout en tannines die zowel open als zijdeachtig zijn. Langdurig, met een frisse, fruitige afdronk. Drink binnen 2 tot 3 jaar na botteling om zijn frisheid te waarderen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Druivenrassen: Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 40%.

Alcoholgehalte: 12,5% vol. pH: 3,27

Totale zuurgraad: 3,37 g/

LBROUPDBR75
3 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.