search

Elixir de Spa 40° 0.7L

€ 37,90
Inclusief belasting

Artisanale likeur op basis van kruiden.

Aantal

In de tweede helft van de 17de eeuw werd het mondaine kuuroord Spa druk bezocht door edelen, diplomaten, schrijvers en kunstenaars. De monniken van de Kapucijnerorde selecteerden er tientallen aromatische planten, schorsen en kruiden en distilleerden er een schitterende likeur mee, fijn van smaak en met een zachte geur. Het drankje versterkte bovendien de maag en stimuleerde de spijsvertering.

Geen wonder dat Elixir de Spa razendsnel populair werd in binnen- en buitenland en ontelbare bekroningen kreeg. Zelfs het oudste brevet van Hofleverancier (1869) staat op naam van deze unieke drank. Tijdens de Franse revolutie ging de bibliotheek van de Kapucijnen en het recept bijna verloren maar een koper van boeken vond het manuscript gelukkig helemaal intact terug.

Vandaag wordt het authentieke Elixir de Spa al bijna 60 jaar bij FX de Beukelaer gemaakt en in prachtige flessen gebotteld. Zijn onnavolgbare smaak en bijzonder elegante aroma combineren heerlijk met tal van ingrediënten. Verras je gasten en jezelf met de creatieve gerechten en originele cocktails uit onze receptenboekjes. Santé en smakelijk!

Elixir de Spa – 40% vol. – 70cl.

0157
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.