

Likeur
Ivoor Zwart
17°
Al het karakter van Belgische chocolade
Deze lichte, niet-romige likeur brengt alle aromatische en smaakvolle originaliteit van echte Belgische chocolade tot uiting. Biercée Noir d'Ivoire is het heerlijke resultaat van een 100% natuurlijke distillatie van twee cacao's, beide uit Ivoorkust.
De eerste cacao wordt rauw gedistilleerd, terwijl de tweede geroosterd wordt voor hij gedistilleerd wordt. Het resultaat is een opmerkelijke likeur, harmonieus, zacht en zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen.
Om er ten volle van te genieten, serveer je Biercée Noir d'Ivoire rechtstreeks uit de koelkast. Drink hem bij voorkeur in een 'tulp' glas om je neus te laten wiegen door zijn subtiele aromatische palet.
Zoetekauwen zullen ervan genieten, als café gourmand of in een dessert. Voeg bijvoorbeeld een vleugje originaliteit toe aan een zelfgemaakte tiramisu. Om indruk te maken op je vrienden vervang je gewoon de amandellikeur (Amaretto) in je tiramisu door de likeur Biercée Noir d'Ivoire. Originaliteit en succes verzekerd!