Chartreuse Liqueur du 9e Centenaire Limited Edition
search
  • Chartreuse Liqueur du 9e Centenaire Limited Edition

Chartreuse 9ème Centenaire 47° 0.7L

€ 82,90
Inclusief belasting

Chartreuse Liqueur du 9e Centenaire Limited Edition

Niet op voorraad

Chartreuse Liqueur du 9e Centenaire Limited Edition

Chartreuse Liqueur du 9e Centenaire werd in 1984 opgericht om de negende honderdste verjaardag van de stichting van de kloosterorde van Chartreux te vieren.
Het vertegenwoordigt een subtiele en perfect uitgebalanceerde samenstelling van verfijnde en karakteristieke likeuren en wordt in beperkte hoeveelheden en in genummerde flessen gedistribueerd. Special rechtstreeks verkregen uit de Elixir Végétal Chartreuse.

Het klooster van de Grand Chartreuse is het eerste klooster van de kartuizerorde gesticht in 1084 door pater Bruno, de Ordre des Chartreux is momenteel een van de oudste ordes van het christendom. We zijn in juni 1084 en Bruno herkent in de plaats waar vandaag de Certosa opkomt de plaats die God hem heeft aangegeven in San Pierre de Chartreuse bij Grenoble op 1190 meter hoogte aan de voet van de Alpen.

Het lijkt erop dat de Chartreuse Liqueur du 9 Centenaire zijn inspiratie haalt uit een oud en geheim recept dat dateert uit het begin van de 17e eeuw. Deze speciale likeur rechtstreeks verkregen uit het Elixir Végétal Chartreuse ter herdenking van de levering door maarschalk d'Estrées van het manuscript met de basisformule van het elixer aan de kartuizervaders van Vauvert van Parijs in 1605.

Uitgerust in een elegante doos, is deze Chartreuse Liqueur du 9 Centenaire een geweldig cadeau voor alle Chartreuse-proevers!

char9
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.