Remedy Spiced Rum  41,5% - 5Cl.
search
  • Remedy Spiced Rum  41,5% - 5Cl.

Remedy Spiced Rum 41,5% - 5Cl.

€ 4,90
Inclusief belasting

Onder het motto “Eens verboden, nu herboren” biedt Remedy een intrigerend mysterie. Rum is ontstaan tijdens de Drooglegging in het Amerika van 1920, toen het verboden was om alcohol te produceren, te vervoeren en te verkopen.

Apothekers vormden onder bepaalde strikte voorwaarden een uitzondering op deze regel. Het was in deze context dat een ijverige alchemist rum opnieuw uitvond door de fijnste ingrediënten toe te voegen. Vanille, sinaasappelschil en kaneel. "Zo smaakt het leven. Zoet, sterk en rijk. "

Aantal

Remedie in een mignonette van 5 cc laat je deze fantastische rum voor fijnproevers ontdekken.
Neus Fijne, kruidige aroma's met een delicate zoetheid.
Smaak Frisse sinaasappelschil en zoete vanille, gevolgd door kruidige tonen van kaneel en gemalen peper - vooral de sinaasappelschil - zeer karaktervol Afdronk: zoet en kruidig met een aangenaam fruitige zoetheid.

2636
68 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.