Don Papa Baroko + GBX 40° 0.7L
search
  • Don Papa Baroko + GBX 40° 0.7L

Don Papa Baroko + GBX 40° 0.7L

€ 45,00
Inclusief belasting

Don Papa Baroko is een rijke, heerlijke rum die barst van de rijpe smaken van tropisch fruit, zijdezachte vanille en een vleugje droge, geroosterde eik - perfect in balans met een vleugje gedroogde dadels en rozijnen, en geroosterde eik op de afdronk

Aantal

Baroko is de nieuwste aanwinst van de Don Papa familie, met een nieuwe smaakbenadering die toegankelijk, rond en gastronomisch is, afgestemd op de smaakverwachtingen van nieuwe consumenten.

De uiteindelijke blend onthult de oorspronkelijke geest van Don Papa. In de neus is er een explosie van citrusvruchten en vanille, met intense smaken van gedroogd fruit en honing. De afdronk is lang en krachtig, met een vleugje kruidig eikenhout.

Het merk Don Papa is een klassieke exotische rum, zoet en delicaat met vanillesmaak. Deze nieuwste toevoeging aan het merk wordt gemaakt in de Filippijnen op de eilanden Negros en rijpt ter plekke aan de voet van de Kanlaon vulkaan in oude Amerikaanse eiken vaten. Aan deze melasse rum heeft de Master Blender een beetje lokale rietsuiker toegevoegd om de gastronomische smaken van Baroko te versterken. Het gehemelte is zowel zacht als rond en onthult een heerlijk mondgevoel met tonen van vruchtencake en een explosie van gekonfijte citrussmaken.

7137
8 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.