search

Don Papa Baroko Rum 40% 70cl Hipflask Giftpack

€ 64,90
Inclusief belasting

Don Papa Baroko is een rijke, heerlijke rum die barst van de rijpe smaken van tropisch fruit, zijdezachte vanille en een vleugje droge, geroosterde eik - perfect in balans met een vleugje gedroogde dadels en rozijnen, en geroosterde eik op de afdronk

Aantal

Don Papa Rum is een authentieke Filipijnse rum van het eiland Negros. De rum werd geïnspireerd door de legenda-rische leider Papa Isio en het droomachtige eiland Negros.Don Papa Rum werd gelanceerd in 2012 en wordt op vandaag verdeeld in meer dan 20 landen. Don Papa is de belicha-ming van de geest die leeft op Sugarlandia. Sugarlandia is de naam die de plaatselijke bevolking aan het eiland geeft.Don Papa Rum is licht en fruitig in de neus, is amber-kleurig en heeft een smeuïg en zacht pallet. Het bevat toetsen van vanille, honing en gekonfijt fruit.

DEGUSTATIEKAART

Kleur
Licht en amber

Neus
Licht en fruitig

Mond
Smeuïg en zacht. Vanille, honing en gekonfijt fruit.

6667
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.P.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.