Doos Monin siropen voor Koffieproeverijen 5x5 cl
search
  • Doos Monin siropen voor Koffieproeverijen 5x5 cl

Doos Monin siropen voor Koffieproeverijen 5x5 cl

€ 17,90
Inclusief belasting

Maak heerlijke gearomatiseerde warme dranken met dit ontdekkingspakket,

van chocoladelattes tot cappuccino's voor fijnproevers.

Je vindt een heleboel recepten in deze doos met 5 siroop mignonettes:

    Karamel
    Vanille
    Peperkoek smaak
    Hazelnoot
    Amaretto

Aantal

Koffiesiropen proefdoos 5x5 cl


Maak heerlijke gearomatiseerde warme dranken met dit ontdekkingspakket, van een chocoladelatte tot een gastronomische cappuccino. Je vindt tal van recepten in deze doos met 5 mignonettes siroop:

    Karamel
    Vanille
    Peperkoek smaak
    Hazelnoot
    Amaretto


Ingrediënten :


Karamelsiroop: Suiker, water, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur, kleurstof: E150a.
Vanillesiroop: Suiker, water, natuurlijk aroma, natuurlijk vanillearoma, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel: E202.
Peperkoek siroop: Suiker, water, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk kaneelaroma, kleurstof: E150a, conserveermiddel: E202.
Hazelnootsiroop: Suiker, water, natuurlijk hazelnootaroma met andere natuurlijke aroma's, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel: E202, kleurstof: E150a. Bevat hazelnootextract.
Amaretto siroop: Suiker, water, geconcentreerd abrikozensap, natuurlijk aroma. Abrikozensap: 11%.

4553
17 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.