Monin Vanille siroop 70 cl.
search
  • Monin Vanille siroop 70 cl.

Monin Vanille siroop 70 cl.

€ 14,50

(€ 20,72 Par litre)

Inclusief belasting

MONIN Madagascar Vanillestroop is het essentiële

ingrediënt voor het maken van heerlijke melkdranken

en dessertdranken.

Aantal

MONIN Madagascar Vanille Siroop is het essentiële ingrediënt voor het maken van heerlijke melkdranken of dessertdranken.
Ingrediënten :

Suiker, water, natuurlijk aroma, natuurlijk vanillearoma, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel: E202.
Voedingswaarde per 100 ml:

Energie (kJ/kcal): 1422 / 340, Vet (g): 0 waarvan verzadigde vetzuren (g): 0, Koolhydraten (g): 84,1 waarvan suikers (g): 83,7, Eiwit (g): 0, Zout (g): 0,03

Verantwoordelijke persoon Europese Unie: Monin BP 25 - 18000 Bourge - Frankrijk
6475
32 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.