Engine Gin 42° 0.7L
search
  • Engine Gin 42° 0.7L

Engine Gin 42° 0.7L

€ 42,90

(€ 85,79 Par litre)

Inclusief belasting

Engine is de 100% organische en italiaanse Gin.
Zijn unieke verpakking huldigt de wereld van motorracen ter nagedachtenis aan de grote mythen van de jaren 80.
Aantal

De basisingrediënten zijn salie en citroen , een traditionele Italiaanse remedie tegen slecht humeur.

Engine is een BIO Gin gedistilleerd uit 100% Italiaanse ingrediënten (afkomstig van biologische landbouwbedrijven)

Jeneverbessen uit Toscane
Salie om te relaxen van l'alta Langa (Piemonte)
Zoethoutwortels uit Calabrië om te verteren
Citroen van de kust van Amalfi om energie te geven
Rozenblaadjes uit Piemonte
Bronwater uit de Alpen om op te frissen
Italiaanse alcohol van tarwe

Engine wordt gedistilleerd in een traditionele koperen distilleerketel (John Dore Still Pot) om de finesse van de aroma's te behouden.

Het merk is gebaseerd op een sterk engagement voor duurzaamheid. Egine is gemaakt van aluminium, dat oneindig recycleerbaar is (duurzaam materiaal)

0227
4 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.