Absolut Blue 40° 0.7L
search
  • Absolut Blue 40° 0.7L

Absolut Blue 40° 0.7L

€ 25,90
Inclusief belasting

Absolut is een Zweedse wodka gemaakt van zuiver water en tarwe, beide uit Åhus. Absolut Vodka wordt gewaardeerd om zijn rijke, volle en complexe smaak, maar ook om zijn zachtheid en zachtheid, met een sterke graantoets.

Aantal

In 1879 introduceerde Lars Olsson Smith continue distillatie en lanceerde hij "Absolut Rent Branvin" ("een absoluut zuivere wodka").
De wodka werd meer dan honderd keer gedistilleerd, vergeleken met drie of vier voor traditionele distillaties.
Een eeuw later heeft Absolut deze methode opnieuw geïntroduceerd. Absolut wordt gemaakt in Åhus, de geboorteplaats van Lars Olsson Smith.
Onze productiefilosofie?
Eén enkele bron. Dit betekent dat alle aspecten van onze productie plaatsvinden in en rond het kleine dorpje Åhus, Zweden. Alle ingrediënten voor Absolut Vodka komen uit een straal van 100 kilometer. Elke druppel water en elke graankorrel komt uit één enkele waterbron, één enkel dorp en één enkele gemeenschap. Dit noemen we One Source: waar ter wereld je ook bent, Absolut heeft altijd dezelfde kwaliteit. We maken onze wodka al meer dan 100 jaar in Åhus, en we zijn ervan overtuigd dat een wodka van deze kwaliteit sterke waarden moet hebben. Zoals respect voor traditie en de knowhow die generaties boeren en distilleerders hebben doorgegeven.
Rijk, vol en complex, Absolut blijft soepel en zacht met een uitgesproken smaak van granen, gevolgd door een vleugje gedroogd fruit.
Een deel Absolut op 3 delen tonic in een glas gevuld met ijs.

2407
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.