Aussières Rosé Renaissance 75cl
search
  • Aussières Rosé Renaissance 75cl

Aussières Rosé Renaissance 75cl

€ 10,90
Inclusief belasting

2021

Aussières Rosé is een harmonieuze blend van de traditionele druivenrassen Cinsault, Grenache, Mourvèdre en Cabernet Franc. Hij onderscheidt zich door zijn aromatische finesse en frisheid, kenmerkend voor het terroir van Aussières.

Decanteren : Vlak voor het serveren
Proeftemperatuur : 8°C

Aantal

Domaine d'Aussières
Bij zijn eerste bezoek in 1999 raakte Eric de Rothschild in de ban van Aussières, een plek van ruwe schoonheid met een ziel en een geschiedenis als geen ander. De 170 hectaren in het hart van het domein zijn al meer dan twee millennia gewijd aan de wijnbouw. Dankzij opmerkelijk werk en grote investeringen in de wijngaarden en kelders is Aussières nu een van de toonaangevende domeinen van de Languedoc renaissance.
Cépages

Cinsault : 28%
Grenache noir : 28%
Cabernet franc : 22%
Syrah : 22%

0059
10 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.