Sauce au Caramel Monin 0,5l. (650gr.)
search
  • Sauce au Caramel Monin 0,5l. (650gr.)

Sauce au Caramel Monin 0,5l. (650gr.)

€ 14,50

(€ 22,31 Par Kilo)

Inclusief belasting

Alle smaken uit onze kindertijd voor jong en oud

MONIN Karamelsaus geeft een authentieke smaak en ideale textuur aan uw desserts en gastronomische dranken! De boterachtige karamelsmaak is onvergelijkbaar.

Aantal

MONIN Karamelsaus geeft een authentieke smaak en ideale textuur aan uw desserts en gastronomische drankjes! De boterachtige karamelsmaak is onvergelijkbaar.
Ingrediënten
Gezoete gecondenseerde magere melk (26,7%), suiker, water, glucosestroop, karamel, boter (4,2%), gemodificeerd zetmeel : E1442, natuurlijk aroma, kleurstof: E150a, zout, emulgator: E471, conserveermiddel: E202, zuurteregelaar: citroenzuur. Karamelgehalte: 8%. Bevat producten op basis van melk.
Voedingswaarde per 100 ml
Energie (kcal/kJ) 378 / 1600
Vet (g) 4,7
waarvan verzadigde vetzuren (g) 3,2
Koolhydraten (g) 79,3
waarvan suikers (g) 71,5
Eiwit (g) 3,4
Zout (g) 0,29
Toepassingen
Koffiedranken, Chocolade en andere warme dranken, Culinair, Smoothies & Frappés
Smaaknotities
Heerlijke, uitgesproken karamelsmaak. Romige en zachte textuur.

Tip voor de barman
Meng MONIN Karamelsaus met appelcompote en melk voor een heerlijke milkshake.

1756
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.