search

Matusalem Gran Reserva Solera 23 Y + Glass

€ 72,00
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Nieuwe trends en tijdloze klassiekers liggen vaak heel dicht bij elkaar. Dit is iets dat alleen met wijsheid wordt gewaardeerd. Iets dat slechts voor weinigen bereikbaar is. Deze kennis is niet gemakkelijk te verkrijgen. Het vereist smaak nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en een verlangen om het verstrijken van de tijd te overstijgen. Ron Matusalem Gran Reserva 23 is de vrucht van een van deze schaarse wijsheden. Van de familie Alvarez, die met exquise smaak, in Santiago de Cuba, bijna 150 jaar geleden, een verfijnde en persoonlijke rum creëerde die tegenwoordig de favoriete referentie is van de meest veeleisende connaisseurs over de hele wereld.

|DEGUSTATIEKAART|

Kleur
Diep amber-achtig met oranje-koperachtige iriscentie; zeer aantrekkelijk en smakelijk.

Neus
Subtiele noot van gedroogd fruit over geroosterde en gebak tonen. Gevoel van verse honing met hints van bloemen zoals magnolia en amandelbloesem. Een basis van gekarameliseerde suiker en toffee. Er is ook een tropische basis van mango doorspekt met fijne, exotische houtnoten. Er is ook een hint van witte chocolade en amandelen.

Smaak
Zeer fijn en elegant. Romig. Een likeurachtige basis over geroosterde amandel met hazelnoottonen. Zeer complexe evolutie in het glas, van frisse sensaties, naar gedroogd fruit met een zeer verfijnde eindnoot, met een amalgaam van evenwichtige en verfijnde tinten. Een sherry-achtige afdronk.

6928
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.