Glam Gin 37,5% - 0,5l.
search
  • Glam Gin 37,5% - 0,5l.

Glam Gin 37,5% - 0,5l.

€ 41,90

(€ 83,80 Par litre)

Inclusief belasting
Ontworpen, gedistilleerd en gebotteld in België.

Ontdek een uniek smaakavontuur met onze gin met intense aroma's van rood fruit. 
Dompel jezelf onder in het hart van de bloeiende boomgaarden van het Belgische platteland,
waar deze fruitige tonen zich vermengen met klassieke gin-elementen, zoals jeneverbessen en citrusschillen. Deze gin is de perfecte begeleider van een geslaagd aperitief met vrienden,
waar hij prachtig samengaat met je favoriete tonic.

Aantal

GLAM Gin, gemaakt in 2023 in Waver in Waals-Brabant, heeft al heel wat ginliefhebbers overtuigd.

De maker, Dimitri Baudoux, streeft naar uitmuntendheid en biedt producten van uitzonderlijke kwaliteit. Hij hecht veel belang aan de productie van deze gin en zorgt ervoor dat elke productiefase voldoet aan de Belgische normen op het gebied van gezondheid en naleving.

Ontdek nu GLAM Gin om uw avonden te verrijken en indruk te maken op uw gasten met adembenemende cocktails. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om onze kwaliteitsgin te ontdekken, 100% authentiek en echt uniek.

3346
3 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.