Gimber alcoholvrije gemberdrank
search
  • Gimber alcoholvrije gemberdrank
  • Gimber alcoholvrije gemberdrank

Gimber alcoholvrije gemberdrank

€ 29,95
Inclusief belasting

GIMBER is een concentraat van gember. Een veelzijdig product dat kan worden geserveerd met bruisend water, warm water, in cocktails of in heerlijke recepten in de keuken.

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank.
Dit concentraat zit boordevol met de fijnste biologische gember, citroen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen de tango te laten dansen.

Quantité
Aantal

GIMBER is gemaakt met 40% gember uit Peru. De rest is een subtiele mix van zorgvuldig gekozen kruiden en een vleugje citroen. Deze siroop is ver verwijderd van de bekende siropen en bevat slechts een minimum aan rietsuiker voor een subtiel vleugje heerlijkheid.
Met vrienden of familie is dit het feestelijke alternatief om weer veilig op weg te gaan. Laat je creativiteit het woord doen als basis voor een cocktail of een verfrissend drankje.
WAAROM JE ERVAN ZULT HOUDEN
HEILZAME WERKING

Gimber zit boordevol gember, dat gingerol bevat. Gingerol staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het bevordert de spijsvertering, verlaagt het cholesterolgehalte en nog veel meer.
BIOLOGISCH NATUURLIJK!

100% biologisch en gemaakt van een fijne selectie ingrediënten, we voegen geen conserveringsmiddelen of andere smaakversterkers toe. Onze gember komt rechtstreeks uit de Junin regio van Peru.
KARAKTER

Gimber geeft je een unieke smaakervaring en vervangt gemakkelijk elke alcoholische drank dankzij zijn aromatische aard en pittige bite op de afdronk.


GIMBER kan één jaar bewaard worden voor opening, op een droge plaats bij kamertemperatuur. Na opening kan de fles 2 maanden in de koelkast bewaard worden.

7058
6 Items

Specifieke referenties

ean13
5430001598018

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.