Amaretto Disaronno 70 cl
search
  • Amaretto Disaronno 70 cl

Amaretto Disaronno 70 cl

€ 24,50

(€ 34,99 Par Litre)

Inclusief belasting

Dit is de oudste en beroemdste van de beroemde Amaretto likeuren: Amaretto Disaronno,
 een recept bekend en overgeleverd sinds 1525! Mild en zoet, met een uitgesproken
smaak, gemaakt van amandelen (abrikozenpitten en andere vruchten, maar de
andere vruchten, maar het recept is geheim...). Het is 's werelds
likeur ter wereld, volgens wat er op de beroemde
vierkante fles!

Aantal

Oorsprong: regio Lombardije, stad Saronno.

PRODUCENT: ILLVA SARONNO.

ALCOHOLPERCENTAGE: 28°.

SAMENSTELLING: suiker, alcohol, glucose, karamel, aroma's. Kleurstof : Karamel.

CHARACTERISTIEKEN: Amberkleurig, karamel. Zeer levendige amandelgeur in de neus. Zeer zachte, zoete smaak. Best gekoeld geserveerd.

Past goed bij: Drinken als aperitief of drankje na het eten, als basis voor een cocktail of als dessertlikeur. Amaretto wordt gebruikt in tiramisu en veel andere Italiaanse desserts. Het is ook een uitstekende aanvulling op zijn naamgenoot, Amaretti-amandelkoekjes. Probeer het eens in een koffie of warme chocolademelk.

MEER INFO: De beroemde vierkante fles Amaretto Disaronno Originale is een kunstwerk, met onregelmatig glas geblazen door een meester-glasblazer in Murano (Venetië). De vierkante stop maakt het direct herkenbaar en het is ook een populair cadeau.

2234
4 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.