search

Ciroc 40° 0.7L

€ 39,00
Inclusief belasting

CÎROC Ultra-Premium Vodka is in 2003 ontstaan in het zuiden van Frankrijk en een van de enige vodka's ter wereld die gemaakt is van druiven, in plaats van het gebruikelijke graan. Daarna wordt het 5 keer gedistilleerd conform een eeuw aan kennis en vakmanschap als het gaat om wijn maken.

Aantal
Laatste items in voorraad

CÎROC Ultra-Premium Vodka is in 2003 ontstaan in het zuiden van Frankrijk en een van de enige vodka's ter wereld die gemaakt is van druiven, in plaats van het gebruikelijke graan. Daarna wordt het 5 keer gedistilleerd conform een eeuw aan kennis en vakmanschap als het gaat om wijn maken. Hiermee onderscheidt CÎROC zich van andere vodka's en wordt het een smaakvolle, elegant zachte en verfijnde luxe vodka. Het is gemaakt door Jean-Sébastien Robicquet, een charismatische Fransman. Hij maakte zijn vodka echt in Franse stijl: uitsluitend van druivendrankjes die gemaakt zijn van twee wijnsoorten. De eerste van de wijnen is gemaakt met de Ugni Blanc-druif, de belangrijkste soort in de Cognac-regio en de tweede wijn, Mauzac Blanc, is een aromatische wijn uit Gaillac. Goudenmedaillewinnaar tijdens de World Spirits Competition in San Francisco in 2010. De frisse citrussmaak en het zijdezachte mondgevoel van CÎROC Ultra-Premium Vodka zorgen voor een fantastische basis voor heerlijke cocktails.

CÎROC Ultra-Premium Vodka is in 2003 ontstaan in het zuiden van Frankrijk en een van de enige wodka's ter wereld die gemaakt is van fijne Franse druiven, in plaats van het gebruikelijke graan. Het distillatieproces is geïnspireerd op meer dan een eeuw aan kennis en vakmanschap als het gaat om wijn maken. Hiermee onderscheidt CÎROC zich van andere wodka's en wordt het een smaakvolle, elegant zachte en verfijnde luxe wodka. De hoge, smalle flessen van het merk zijn voorzien van een haan op een tros druiven, om de regio Gaillac en de geschiedenis van de druiventeelt te symboliseren. De frisse citrussmaak en het zijdezachte mondgevoel van CÎROC Ultra-Premium Vodka zorgen voor een fantastische basis voor heerlijke drankjes

Ciroc-wodka heeft een uitzonderlijk zachte en heerlijke citrussmaak. De uitzonderlijk zachte en heerlijke citrussmaak van Ciroc dient geproefd te worden in een Ciroc Blue Stone- of Sparkle-cocktail.

6746
1 Item
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.