DEMON SHARE COFFRET 12 y 70 cl. en 2 glazen
search
  • DEMON SHARE COFFRET 12 y 70 cl. en 2 glazen

DEMON SHARE COFFRET 12 y 70 cl en 2 glazen

€ 65,90

(€ 94,14 Par litre)

Inclusief belasting

De demon heeft Panama gekozen als de ideale plek om zijn kostbare nectar te oogsten.
Het suikerriet dat op deze rijke vulkanische grond wordt verbouwd, wordt zorgvuldig verwerkt volgens traditionele methoden.
gedistilleerd en vervolgens gerijpt in Amerikaanse eiken vaten voor
12 lange jaren.
Het resultaat is een heerlijk geurende rum met tonen van zoethout en hout
en een aanhoudende laatste toets van koffie en kardemom.

Meer dan dat, naast het hoge kwaliteitsgehalte,
The Demon's Share - 12 Years heeft een werkelijk fascinerende esthetiek,
omdat de verpakking (een prachtig gedetailleerde metalen koker) en etiketten zijn ontworpen door Claessens,
een van de toonaangevende ontwerpbureaus voor merken van alcoholische dranken.

Aantal

Metalen doos met: DEMON SHARE COFFRET 12 y 70 cl en 2 glazen

7463
4 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.