Damoiseau - Rhum arrangé - Mangue Passion - 70cl - 30°
search
  • Damoiseau - Rhum arrangé - Mangue Passion - 70cl - 30°

Damoiseau - Rhum arrangé - Mangue Passion - 70cl - 30°

€ 45,00
Inclusief belasting

DAMOISEAU Mango Passie Vanille 30° 70

Damoiseau heeft met passie deze reeks rums ontwikkeld op basis van vers gesneden fruit en direct gebotteld met Guadeloupe landbouwrum. Zorgvuldige maceratie maakt dit tot een bijzonder smaakvol product.

Aantal
Laatste items in voorraad

Maison Damoiseau biedt ons een nieuw assortiment gearrangeerde rums, die je met plezier zult proeven en delen!

Hier nodigen we je uit om de "mango passion" versie te ontdekken. We weten dat deze smaken perfect samengaan, vooral wanneer er rum aan de mix wordt toegevoegd!

Een beetje rietsuikersiroop en een vanillestokje geven de finishing touch aan deze rum met mangopassiesmaak, die zeker een blijvende indruk zal nalaten...

Het resultaat is een drankje dat niemand kan weerstaan, gemaakt door Damoiseau.

Gemaakt in Guadeloupe van vers gesneden fruit en agrarische rum, bevat het een beetje van de zonnige vreugde van zijn geboorte-eiland, en is zeker om het over te brengen naar jou!

5736
2 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.