Pyrat XO 40° 0.7L
search
  • Pyrat XO 40° 0.7L

Pyrat XO 40° 0.7L

€ 41,00
Inclusief belasting

Aantal

De Pyrat XO Reserve rumfles is atypisch. Ten eerste ontleent hij zijn vorm aan de beroemde uienflessen die eind 17e eeuw door de Nederlanders en Engelsen werden gemaakt. Voor extra stabiliteit op ruwe zee zijn de flessen gevormd met een brede basis om morsen te voorkomen, waardoor ze er uivormig uitzien.

Bovendien is elke fles Pyrat XO Reserve rum genummerd. Ze dragen ook het medaillon van de monnik Hoti. Hij is de beschermheilige en Zen-beschermer van alle barmannen, waarzeggers en helderzienden. De monnik Hoti, vaak afgebeeld met een brede glimlach en een zekere stijfheid, roept vreugde, eetlust en vrijgevigheid op.

Pyrat XO Reserve rum heeft een prachtige amberkleur. In de neus zijn er hints van suikerriet, gekonfijte sinaasappel en karamel. Er zijn ook hints van vanille en exotische kruiden. In de mond is de rum zacht. Het gehemelte is gulzig. De aroma's van gekonfijt fruit, karamel en vanille zijn duidelijk aanwezig. De afdronk is delicaat kruidig, met hints van gember en kaneel.

0013
5 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.