Guajiro ron miel de canarias 0.7L 30%
search
  • Guajiro ron miel de canarias 0.7L 30%

Guajiro ron miel de canarias 0.7L 30%

€ 39,00
Inclusief belasting

Oude rum met honing, verrassend rijk aan aroma's.

Rum van de Canarische Eilanden. Een rum gemaakt van suikerriet sap, langzaam gerijpt gedurende 14 jaar om vintage honing rum zijn volle smaak te geven, met de toevoeging van pure honing aan het einde van het rijpingsproces. Aroma's van bloemen, citrusvruchten en hints van kruiden. Gekoeld drinken.

Aantal

Zacht en vol, de alomtegenwoordige honing aan het begin van het gehemelte vervaagt om plaats te maken voor de fruitige aroma's van een geweldige oude rum. Een heerlijke proefervaring

3553
16 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.