Bumbu Rum The Original 35° 0.7L
search
  • Bumbu Rum The Original 35° 0.7L

Bumbu Rum The Original 40° 0.7L

€ 46,90
Inclusief belasting

Bumbu is een ambachtelijke rum die wordt geproduceerd op het eiland Barbados, dat bekend staat als “The Cradle of Rum”. Geproduceerd in de distilleerderij van The West Indies Rum Company, volgt de samenstelling zorgvuldig het originele en historische recept van de eerste gekruide rum, zo geliefd in het Caribisch gebied.

Aantal

Bumbu is een ambachtelijke rum die wordt geproduceerd op het eiland Barbados, dat bekend staat als “The Cradle of Rum”. Gemaakt in de distilleerderij van The West Indies Rum Company, volgt de samenstelling zorgvuldig het originele en historische recept van de eerste gekruide rum, zo geliefd in het Caribisch gebied.

Deze blended rum vindt zijn oorsprong in 8 landen waar het suikerriet zorgvuldig is geselecteerd: Barbados, Brazilië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Salvador, Guyana en Honduras!

Dit recept doet denken aan de recepten die reizigers gebruikten in de 16e en 17e eeuw, toen specerijen en rum werden gecombineerd! Het is een uniek en exclusief proces, vooral omdat specerijen in die tijd erg duur waren.

Deze fles Bumbu rum heeft het bijzondere kenmerk dat er geen papieren etiket op zit, maar een tinnen kruis in het midden van de fles. De stop is van kurk.

3952
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.