Navulling LAMPE BERGER Suikerappel
search
  • Navulling LAMPE BERGER Suikerappel

Navulling LAMPE BERGER Suikerappel

€ 28,90
Inclusief belasting

Creëer een feestelijke, gastronomische wereld in huis met de geuren van Pomme Sucrée, om een beetje magie in je leven te brengen.

Mysterie, betovering en regressieve gourmandise, de nieuwe geur Pomme Sucrée wekt je eetlust op met zijn fruitige facetten zachtjes bestrooid met kruiden en kaneel. De basisnoot is warm en smakelijk, met tonkaboon voor een ronde, luchtige toets.

TOPNOTEN

Appel, Peer

HARTNOTEN

Kaneel, Pruim, Rode appel

BASISNOTEN

Karamel, Vanille, Tonkaboon

Quantité
Aantal

Deze heerlijk zoete Pomme Sucrée Berger lampvulling begint met een mix van fruitige noten van appel en peer, opgelicht door kaneel en de zoete geur van karamel. Voeg hier een mysterieus vleugje pruim aan toe, een warm vleugje vanille en de zoetheid van tonkaboon, voor een heerlijk regressief moment. Deze verrukkelijke geur activeert je reukgeheugen en roept aangename herinneringen op. De geur van deze Sweet Apple Berger Lamp Navulling, vol zoetheid en rondheid, neemt je direct mee naar de kleurrijke snoepkraam op de kermis. Snoepappels, suikerspinnen en andere snoepjes prikkelen je zintuigen en laten je ogen glinsteren. Geniet er allemaal van, zonder schuldgevoel! Deze geurcompositie brengt je terug naar je kindertijd en laat je achter met een betoverend gevoel in de lucht. Je zult een geurig, gezuiverd huis des te meer waarderen.

    Geur gegarandeerd kleurstofvrij

0154
3 Items

Specifieke referenties

ean13
3127291160453
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.