Lampe Berger Transparante ijsdoos
search
  • Lampe Berger Transparante ijsdoos

Lampe Berger Transparante ijsdoos

€ 42,00
Inclusief belasting

Een katalytische ijslamp zo transparant als water, absolute zuiverheid en eigentijdse zuiverende eigenschappen.

Niet op voorraad

De lampenset Transparent Icicle Shepherd's Lamp laat het classicisme van traditionele vormen herleven. Het tijdloze kubisme met afgeronde hoeken roept onmiddellijk zachtheid en eenvoud op. Het rechte zilveren frame voegt een zekere elegantie toe aan het geheel. Samen met een Air Pur navulling zuivert deze katalytische lamp de lucht en elimineert alle onaangename geuren in je huis zonder het te parfumeren. Dit zuiveringssysteem vormt de kern van het bestaan van de Berger lamp en wordt zeer gewaardeerd om zijn formidabele doeltreffendheid. De Lampe Berger Transparente Glaçon set is perfect voor liefhebbers van natuurlijke geuren, zowel voor de kleur als voor het praktische gebruik. Als je je huis wilt parfumeren, kun je navullingen voor de lamp kopen in plaats van te kiezen voor een neutrale oplossing. De Glaçon collectie bestaat uit verschillende kleuren, de ene nog mooier dan de andere. Zou je kiezen voor de Grijze Lampe Berger Glaçon Geschenkset, de Groene Lampe Berger Glaçon Geschenkset, de Amberroze Lampe Berger Geschenkset of deze?

Deze doos bevat een Air Pur 250ml cadeau navulling.

0444
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.