Sir Chill Gin Limited Summer Edition 42° 0.5L
search
  • Sir Chill Gin Limited Summer Edition 42° 0.5L
  • Sir Chill Gin Limited Summer Edition 42° 0.5L

Sir Chill Gin Limited Summer Edition 42° 0.5L

€ 55,90

(€ 116,64 Par litre)

Inclusief belasting

Na het succes van de "Winter" editie, is Sir Chill terug met een exclusieve gelimiteerde zomer editie. Enkel 2000 flessen beschikbaar....! ????

????Deze 100% Belgische gin bevat natuurlijke tabakextracten, de handtekening van het merk Sir Chill. De toetsen van
???????????????? ???????? ???????????????????????????????????? geven hem een zomerse frisheid. ????

Voor ginliefhebbers,- kenners of -verzamelaars!

Aantal
Laatste items in voorraad

1884
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.