CUBERD GIN MINI
search
  • CUBERD GIN MINI

CUBERD’GIN 0.05l. Mini - 37,5°

€ 6,00
Inclusief belasting

In miniatuur ( 0.05l) om te testen!!! (foto niet bijhorend)


Een dagdroom van zoete kegeltjes bij elke slok ...

CUBERD'GIN wordt gemaakt door de Moulin du Loup distilleerderij op basis van het originele cuberdon recept ontwikkeld door "Le Roi du Cuberdon". Vanaf de eerste slok herontdek je de onnavolgbare smaak en het aroma van de echte cuberdon.

Geef je over aan zijn delicate geur en laat je bedwelmen door zijn ongeëvenaarde heerlijkheid.

Aantal
Laatste items in voorraad

Cocktailideeën:

5 cl cuberd'gin
15 cl sinaasappelsap
5 cl bruiswater
Een paar ijsblokjes

OF

4 cl cuberd'gin
15 cl tonic
Viooltjesbloemen
Enkele ijsblokjes

CUBERDMINI
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.