search

Ciroc Apple 37.5° 0.7L

€ 40,00
Inclusief belasting

CÎROC Apple begint met CÎROC Ultra-Premium Vodka, een van de enige wodka's ter wereld die gemaakt is van fijne Franse druiven. CÎROC Apple is vijf keer gedestilleerd om te zorgen voor een hoge kwaliteit en heeft de knapperige en sappige smaak van heldergroene appels, met vleugjes vanille en citrus. Het geeft alle cocktails een onweerstaanbare smaak en zorgt voor een elegante drinkervaring.

Aantal

CÎROC Ultra-Premium Vodka is in 2003 ontstaan in het zuiden van Frankrijk en een van de enige vodka's ter wereld die gemaakt is van druiven, in plaats van het gebruikelijke graan. Daarna wordt het 5 keer gedistilleerd conform een eeuw aan kennis en vakmanschap als het gaat om wijn maken. Hiermee onderscheidt CÎROC zich van andere vodka's en wordt het een smaakvolle, elegant zachte en verfijnde luxe vodka. CÎROC Apple heeft de knapperige en sappige smaak van heldergroene appels met vleugjes vanille en citrus. Geniet puur van de sappige smaken van CÎROC Apple of mix CÎROC Apple in een longdrink gevuld met ijs met een limoen/citroen frisdrank. Het geeft alle cocktails een onweerstaanbare smaak en zorgt voor een elegante drinkervaring. CÎROC is perfect voor de meest verfijnde feestjes, met een elegant tintje Franse glamour.

Ciroc Apple heeft de knapperige en sappige smaak van heldergroene appel, met vleugjes vanille en citrus die zorgen voor een frisse en knapperende afdronk. Dit geeft alle cocktails een onweerstaanbare smaak en zorgt voor een elegante drinkervaring.

6944
6 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.