Champagne Barons de Rothschild Blanc de Blanc 75cl
search
  • Champagne Barons de Rothschild Blanc de Blanc 75cl

Champagne Barons de Rothschild Blanc de Blanc 75cl

€ 72,00
Inclusief belasting

Deze Champagne is gekoeld verkrijgbaar in de winkel


Dezelfde dag nog geleverd in Waterloo en omstreken of overal in België geleverd door Bpost, of beschikbaar in onze winkel aan de Brusselsesteenweg 534a, 1410 Waterloo.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
6 € 5,00 Tot € 30,00
Aantal

BLANC DE BLANCS

De zuiverheid en glans van de Chardonnay sublimeren deze uitzonderlijke Champagne.


Elke Barons de Rothschild Champagne heeft de uitzonderlijke kenmerken die hem tot een grote Champagne maken. De Blanc de Blancs Barons de Rothschild bewijst zijn finesse door de beste Chardonnays van de Champagne te mengen na minstens vier jaar rijping in de kelder. Met zijn onnavolgbare schittering, delicate belletjes en heldere gouden accenten onthult hij in de neus toetsen van vers fruit en rijpe citrusvruchten. De zeer lage dosering van deze wijn en de lange rijpingsperiode na disgorgement (6 tot 9 maanden) geven hem zijn rijpheid.
Chardonnay kan al zijn authenticiteit en zuiverheid ontwikkelen en kan op elk moment van de dag gedronken worden.

0150
6 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.