• Alleen online
Cahier Atoma Tutti Frutti Rings
search
  • Cahier Atoma Tutti Frutti Rings

Cahier Atoma Tutti Frutti Rings

€ 8,90
Inclusief belasting

Een prachtige reeks modieuze kleuren met Tutti Frutti-ringen. Ontworpen om je dag op te vrolijken! Gemaakt van chloorvrij gekleurd papier van 90 g. Recyclebaar polypropyleen. Gemengde kleuren, A4- en A5-formaat.

Couleur
Produit express
Type de film

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
10 10% Tot € 8,90
Aantal

   Polypropyleen hoes
    5 kleuren
    90g/m² papier
    A4/A5-formaat: 144 pagina's

45372v
9 Items

Specifieke referenties

ean13
5412831572086
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.