search

Botaniets Gin distillé 0,0%

€ 37,90
Inclusief belasting

In 2018 besloot Alexander Niets om een gin met 0,0% alcohol te gaan produceren, de Botaniets. In staat om te vertrouwen op familie-expertise - zijn overgrootvader stichtte en leidde de Georges Niets-distilleerderij - putte de Brusselse ondernemer inspiratie uit zijn ingrediëntenboek dat hij als erfgoed ontving om een eerste recept te ontwikkelen op basis van jeneverbeszaden, kardemom, rozemarijn, gember en citrusschil.

Aantal

Rij veilig, feest meer, hou van het leven is het motto van het bedrijf. Verwelkom de gelegenheid om te socializen zonder het beruchte, "fuzzy" hoofd de volgende dag!

Botaniets, het merk, heeft al een groeiend aantal fans voor zich gewonnen in de gemeenschap.

Naast het product, focust Nies zich op de "Niets Academie": de ontwikkeling van recepten, samen met ambassadeurs die via goede producten de geloofwaardigheid van het alcoholvrije segment cultiveren. Inspireer en ontwikkel de ervaring.

Low Cal: Een Botaniets-gebaseerde cocktail is maximum 30Kcal, in plaats van 300 Kcal voor zijn alcoholische versie! Vrouwen, atleten, diabetici en zwangere vrouwen zijn hier erg gevoelig aan!

Geniet ervan!

7128
6 Items
  • Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking.
Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen. Alle producten die op afstand worden verkocht, profiteren van onze ' tevreden of terugbetaalde ' garantie: om de restitutie te krijgen, moet u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren in de originele verpakking. Tabaksproduct, geen verkoop op afstand alleen verwijderen in onze gebouwen.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten binnen de werkingssfeer van het Wetboek van economisch recht (Short: CDE), heeft de consument het recht de verkoper ervan op de hoogte te stellen dat hij de aankoop vergaat, zonder boete en zonder opgave van reden, in de veertien dagen vanaf de
  • Terug:
S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Terug: S.R.L. Shop Night and Day doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen. Als u suggesties of klachten heeft, laat het ons dan weten per e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Niet-bederfelijke producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.